Tren i 100 dager for 100 kroner

Et helt nytt og ubrukt år har startet og venter på at vi skal gjøre det beste med det! Og som man gjerne sier… nytt år, nye muligheter. Vi på dansetrening.no gleder oss veldig til hva 2018 vil bringe, og har stor tro på et fint år! ? Vi håper at du også vi bli med, og gjøre 2018 til et helsemessig godt år.

Tren i 100 dager for 100 kroner
I forbindelse med det nye året, har vi lyst til å gi deg et spesialtilbud. Vi har allerede en lav månedspris på vårt treningskonsept (kroner 49 per måned), men vi har allikevel laget et nytt tilbud. Nå kan du danse og trene på dansetrening.no i hundre dager for hundre kroner. Med andre ord… du betaler én krone per dag. Og vi kan love deg, at hvis du investerer 20-30 minutter hver dag, så vil du se resultater. Dansetreningen vår ligger i en ideell pulssone for fettforbrenning og utvikling av hjerte og lungekapasitet.

Hvordan få rabatten?
Gå til innmeldingssiden på vanlig måte, og registrér navn, ønsket brukernavn og lignende på den første siden. På side 2 registrerer du et betalingskort. Dette kortet vil bli belastet med kroner 100,- og du har da tilgang i hundre dager. Etter disse hundre dagene, går medlemskapet over til kroner 49,- per måned. Hvis du ønsker å avslutte etter hundre dager, så ordner du det enkelt fra «Min side». Det som er viktig, er at du registrerer koden DANSETR2018 under kupongkode på registreringssiden. 

Vi håper å se deg på online dansetrening i 2018. Og, hvis du vil lese mer om hva dansetrening.no er, så kan du klikke på valgene i menyen ?

Start med dansetrening du også!

Du kan enkelt melde deg inn ved å klikke på knappen. Det koster kun kroner 49 per måned. Vi har ingen innmeldingsavgift, og ingen bindingstid. Du trener når det passer deg, og alt du behøver er oppkobling til internett.