Kun kroner 49 pr. mnd

I starten av september 2017, åpnet Dansetrening.no et pole- og dansestudio på Finnsnes i Troms fylke. Her er det masse ivrige og danselystne folk og vi har fått et fantastisk fint studio. Det fungerer også ypperlig til innspilling av dansetreningsøkter for nett. Hvorfor Finnsnes lurer du kanskje?

 

Hvorfor Finnsnes?
Det er flere år siden vi begynte å tenke på å etablere et dansestudio på Finnsnes. Og stedet er opplagt: Rosie kommer herfra! I tillegg er det begrenset dansetilbud her fra før av, og vi trives veldig godt her oppe. Når vi etter sommeren fikk et godt tilbud på et helt strøkent lokale i andre etasje av Fredheimgården, midt i Finnsnes, så var valget egentlig ganske enkelt – vi måtte realisere planene våre.

Svært populært med Pole Dance
I utgangspunktet så vi for oss ett kurs, altså én gruppe, med poledans – á ti deltakere. Lite visste vi om at dette skulle vise seg å være så populært, at vi endte opp med hele tre grupper á ti personer i hver. Veldig gøy, og veldig inspirerende. Pole dance er fantastisk trening, og vi er så glade for at flere får mulighet til å begynne.

Dansetrening og pardans LIVE
At vi åpnet studio på Finnsnes, ga oss samtidig mulighet til å teste vårt dansetrenings-konsept utenfor nettet. Vi ser jo dessverre ikke deg som står foran dataskjermen din, og trener til våre online klasser – så derfor gledet vi oss til å få direkte tilbakemelding i klassesituasjon. Og det har vært en stor glede! Folk ser ut til å digge konseptet vårt med trening basert på latin- og ballroomdanser. Vi skal definitivt fortsette å kjøre dette konseptet på Finnsnes, og selvfølgelig gir vi 100 % online også! Vi får mange tilbakemeldinger fra storfornøyde medlemmer, og antall medlemmer stiger kraftig denne høsten.

Arctic Pole & Dance Studio
Vi befinner oss i nord. Et blikk ut av vinduet på en klar kveld, blir belønnet med nordlysets grønne dans. Det meste her oppe føles eksotisk og arktisk, og navnet Arctic Pole & Dance Studio kom til oss ganske raskt. 

Vi har en egen nettside for studioet vårt, og den finner du på http://arcticdance.no. Hvis du er i nærheten, så hadde det vært topp med besøk på et av våre kurs. Dansetreningsøktene er drop-in, så det er bare å komme.