Start med dansetrening du også!

Skrevet av Tom-Arild Hansen

BLACK FRIDAY er over oss for fullt, og dansetrening.no vil ikke være noe dårligere enn andre. Så… vi kan nå gi deg følgende tilbud: Få den første måneden helt gratis! ??

Skal det være så skal det være – 100 % avslag!

Prøv en måned gratis
Nysgjerrig på om dansetrening kan være noe for deg? Nå har du en ypperlig mulighet til å finne det ut, og det behøver altså ikke å koste deg en eneste krone! Men, du må melde deg inn i løpet av fredag 24. november, og benytte kupongkode BLACKFRIDAY17.

Du betaler altså ingenting den første måneden, og hvis det viser seg at du liker treningen – så er prisen kun kroner 49 per måned. DET er en god investering i egen helse og glede! Forøvrig har vi ingen bindingstid på medlemskapet.

Benytter du deg av tilbudet?
I så fall kan du klikke her for å gå til innmeldingssiden. På den første siden registrerer du navn, ønsket brukernavn og lignende, og på side 2 legger du inn ditt betalingskort. Dette vil altså ikke bli belastet noen ting, med mindre du fortsetter ditt medlemskap etter den første måneden.

Vil du lese mer om hva dansetrening.no er, så se linkene i menyen ?

Start med dansetrening du også!

Du kan enkelt melde deg inn ved å klikke på knappen. Det koster kun kroner 49 per måned. Vi har ingen innmeldingsavgift, og ingen bindingstid. Du trener når det passer deg, og alt du behøver er oppkobling til internett.