Kun kroner 49 pr. mnd

Vi vet allerede at å danse er noe av det beste du kan gjøre for din egen kropp! Allikevel, til tross for at vi vet, så er det stas hver gang vitenskapen samtykker i at vi har rett. 

Et studie ved universitetet i Brighton (UK) nylig, viser at dansing på generell basis, forbrenner omtrent 600 kalorier per time. Noe som tilsvarer en svømme- eller løpetur, utført over like lang tid. Selvfølgelig vil ulike typer dans gi ulike resultater. Det er opplagt at en time med jive- eller quickstep-trening, gir annet resultat enn en time med 20-talls two-step. Men, de som har gjort undersøkelser på dette, hevder at selv dans uten de helt store heseblesende utførelsene, kan forbrenne like mange kalorier som om du sykler.

 

Nick Smeeton, en av researcherne i den nevnte studien, forteller til Time Magazine, at alle retningsforandringene, endringene i tempo, stopp- og startbevegelser med mer, utfordrer kroppen din mye mer enn det en løpetur rett fremover gjennom en park vil gjøre! Han forteller også at dans, aktiverer ekstremt mange av kroppens muskler (som ellers sjelden er i bruk), på grunn av alle retningsendringer.

Så er det selvfølgelig en ting vi ikke skal glemme. Det er alltid fort gjort å henge seg opp i hvor mange kalorier som forbrennes, men vi skal altså ikke glemme, at dans er så mye mye mer enn kaloriforbrenning og styrking av utallige muskler. Research viser at dans bedrer humøret, senker stressnivået, gir energi, reduserer nervøsitet, forbedrer den kognitive funksjonen, øker selvfølelsen – og slik kunne vi ha fortsatt…

Vi kan vel egentlig bare summere opp slik: Dans mer

Enten du er utrent og føler deg i dårlig form – eller du er godt trent, men ønsker alternativ trening i tillegg til nåværende rutine – så er dansetrening vel verdt å vurdere.

For kun kroner 49 får du tilgang til hele arkivet med dansetreningsøkter, samt nye økter hver hverdag. Du får også leksjoner i pardans og poledans.

Kun kroner 49

Full tilgang koster kun kroner 49 per måned. Norske Buypass sørger for sikker betaling med kredittkort.

Ingen bindingstid

Vi har ingen innmeldingsavgift, og heller ingen bindingstid. Du kan selv enkelt avslutte medlemskapet ditt når du måtte ønske.

Tren når det passer

Du kan trene når det passer deg, og så lenge du har med deg en smarttelefon, ipad eller datamaskin – kan du trene hvor som helst også.