Den 1. mai 2017, så dansetrening.no internetts lys for aller første gang. Og… det tok ikke mange timene før vi kunne ønske vårt første medlem velkommen – ei sprek dame fra Eidsberg ? I dag, er dette nøyaktig ETT ÅR siden, og det må vi nesten få markere!

 

 

Prøv gratis i 31 DAGER
Som en liten bonus til deg som melder deg inn denne uken, i selveste bursdagsuken ? gir vi den første måneden helt gratis. Alt du behøver å gjøre, er å gå til innmeldingssiden vår, og registrere kupongkoden BURSDAG2018. Du må fortsatt registrere et betalingskort, men dette belastes ingenting, før du eventuelt forblir medlem utover de 31 dagene. Dersom du ikke vil fortsette, kan du avslutte selv fra «Min side».

Bonus nummer 2 (!)
Som enda en bonus, vil du bli med i trekningen av et aktivitetsbånd fra mifit.no. Dette båndet holder svært nøyaktig oversikt over alle dine skritt, samtidig som den måler hvilepuls på håndleddet, søvn og mye mer. Og du… ettersom båndet trekkes kun blant de som melder seg inn denne uken, så er muligheten for gevinst så absolutt tilstede ?

 

Tilbudet gjelder kun denne uken
Husk at dette tilbudet KUN gjelder ut inneværende uke. Altså, til og med søndag 6. mai 2018. Dersom du ikke kjenner til vårt konsept enda, så ta gjerne en titt rundt på siden. Du kan også kontakte oss med eventuelle spørsmål, på LIVE chat dersom vi er online (se etter chatsymbolet nederst til høyre), eller du kan skrive til oss her. Snart vil vi også legge ut forklarende videosnutter.

Start med dansetrening du også!

Du kan enkelt melde deg inn ved å klikke på knappen. Det koster kun kroner 49 per måned. Vi har ingen innmeldingsavgift, og ingen bindingstid. Du trener når det passer deg, og alt du behøver er oppkobling til internett.