Kun kroner 49,-

Mange har fått øynene opp for dans som trening generelt, og ikke minst er det flere og flere som finner frem til dansetrening.no. I oktober har tallet på dansende medlemmer femdoblet seg siden september, og veldig gledelig er det at mange av medlemmene ser ut til å ha stor interesse for poledans-leksjonene!

 

Blir man danseglad på høsten?
Det er selvfølgelig vanskelig å si hva som gjør at flere oppdager dans som trening akkurat nå, men når det gjelder hjemmetrening generelt – så er det kanskje mer lukarativt nå som været utendørs begynner å bli kaldt og surt, og veien til treningssenteret virker ekstra kjedelig. I tillegg så ruller «Skal vi danse» over skjermen, og det er helt klart at mange blir inspirert av det også.

Her på dansetrening.no har vi jo leksjoner i akkurat disse «Skal vi danse»-dansene for par, samtidig som at dansetreningsmodulen i stor grad tar for seg de kjente latindansene.

Pole dance blir mer og mer populært!
Som nevnt, så ser vi en økt interesse for pole dance, og mange av medlemmene på dansetrening.no, har meldt seg inn fortrinnsvis for å lære å danse pole. Det har blitt veldig enkelt å bestille egen polestang, og montering krever ingen boring i verken tak eller gulv. Og en god stang får du for mellom tre og fire tusen kroner.

Kan bli OL-gren
Som man kan lese i Dagbladet 24. oktober, så er Pole Sport også nå ansett som en idrett av det internasjonale idrettsforbundet, noe som kan bety at Pole dancing blir å se som OL-gren i fremtiden. Dette vil nok også bidra til økt interesse for danse- og treningsglade nordmenn.

Hvorfor dansetrene?
Det kunne vi nok skrevet en hel bok om, men i korte trekk: Dans er en av de mest allsidige formene for trening som finnes! Ettersom det finnes titalls forskjellige danser man kan begi seg ut på, så blir kroppen også stimulert på et titalls forskjellige måter. En økt med paso doble eller tango, vil være positivt for alt som er av kjernemuskulatur. Jive og Quickstep vil gi deg glimrende utholdenhetstrening, og styrke ben- og setemuskulatur. En rumba- eller salsaøkt vil fokusere mye på å myke opp i hofteledd, og jobbing med buk- ryggmuskulatur (blant mye annet).

I tillegg vil du hele tiden trene koordinasjon og balanse, samt rytmeforståelse og evnen til å lære nye bevegelsesmønstre.

Vi har plass til alle!
Noe av det beste med online trening, er at vi har plass til et ubregrenset antall trenings- og danseglade! Og selv om alt foregår på internett, så vil vi gjerne ha kontakt med deg. Fortell oss hva du synes om øktene, om det er noe du trenger hjelp til, og ikke minst – ønsker du deg en spesiell dans, så bare si ifra!

Medlemskapet koster kun kroner 49 per måned, og vi har ingen bindingstid eller andre forpliktelser. Vi håper flere vil utforske dansetrening, og kanskje gi seg i kast med poledans eller pardansleksjoner også. Velkommen skal du uansett være! ?

Jeg vil gjerne være med!

Du kan enkelt melde deg inn ved å klikke på knappen. Det koster kun kroner 49 per måned. Vi har ingen innmeldingsavgift, og ingen bindingstid. Du trener når det passer deg, og alt du behøver er oppkobling til internett.