Tren Pole Dance online

Pole Dancing er en av de aller største treningstrendene de siste årene, og det ser ikke ut til at interessen avtar. Tvert imot! Grunnen er enkel: Pole Dance er fantastisk god trening! Du trener absolutt hele kroppen, på en svært underholdende måte. Mestringsfølelsen du opplever med pole dance, kan ikke sammenlignes med noe annet.

Vi hjelper deg med å komme i gang
Pole dance krever ikke mye utstyr, men du må selvfølgelig ha en stang. Utvalget av stenger kan virke stort og uoversiktelig, men noen produsenter utmerker seg  stort i forhold til andre, og du skal faktisk være litt obs i forhold til hvor du bestiller fra. Det skal være sikkert å henge opp ned i et triks på stangen, og det finnes mange eksempler på stenger som ikke tåler den nødvendige belastningen.

På medlemssidene våre finner du det du trenger av informasjon når det gjelder valg av anbefalte stenger, priser og annet utstyr. I tillegg håper vi at du tar kontakt, dersom du trenger ytterligere hjelp. Vi vil at du skal komme i gang med pole dance på enklest og tryggest mulig måte.

På nettsidene våre, guider vi deg også til kjøp av riktig treningstøy, grepmidler og lignende. 

Hva vil det koste å starte opp med Pole Dance hjemme?
En solid polestang koster mindre enn det de fleste tror, og du kan stort sett bruke mye av treningstøyet du allerede har. Kort sagt behøver du egentlig bare en stang til å begynne med, og selvfølgelig gjerne et medlemskap på dansetrening.no, hvor du finner alle nødvendige leksjoner. Dette medlemskapet koster kroner 49 per måned. Totalt er investeringen cirka kroner 3.500,- kroner.

Hva må du sjekke før du bestiller stang?
Stangen vi anbefaler, behøver ikke å skrus fast verken i tak eller gulv. Du behøver altså ikke å være redd for å lage permanente skruehull. Stangen er konstruert slik at den skrues opp i spenn. Det som imidlertid er viktig, er at du har et tak som ikke «gir etter». Dersom du ikke har mur- eller betongtak, så må du undersøke om du har en solid stender/drager, som stangen kan presse opp mot. Du må også forsikre deg om at du har god plass til å bevege deg rundt stangen. Vi anbefaler minimum 150 cm ledig plass rundt stangen på alle sider. 

Meld deg inn i januar 2018, og få 100 dager for 100 kroner!
Gå til innmeldingssiden på vanlig måte, og registrér navn, ønsket brukernavn og lignende på den første siden. På side 2 registrerer du et betalingskort. Dette kortet vil bli belastet med kroner 100,- og du har da tilgang i hundre dager. Etter disse hundre dagene, går medlemskapet over til kroner 49,- per måned. Hvis du ønsker å avslutte etter hundre dager, så ordner du det enkelt fra «Min side». Det som er viktig, er at du registrerer koden DANSETR2018 under kupongkode på registreringssiden. 

Vi håper å se deg på online Pole Dance-leksjoner hos oss! ?

Tren dans og Pole Dance i ditt eget hjem!

Du kan enkelt melde deg inn ved å klikke på knappen. Det koster kun kroner 49 per måned. Vi har ingen innmeldingsavgift, og ingen bindingstid. Du trener når det passer deg, og alt du behøver er oppkobling til internett.