Har du lyst til å prøve en av våre dansetreningsøkter?
Det kan du enkelt gjøre ved å skrive emailadressen din i feltet ovenfor, og klikke på «Send». Da får du tilsendt en email, med link til danseøkten.

NB! Hvis du ikke mottar noe – se etter mailen i søppelposten din. Den kan ha havnet der.

 

Hva er Dansetrening?
Dansetrening.no er partnerfri dansetrening, startet av proffdanser Tom Arild Hansen (kjent fra blant annet «Skal vi danse» på TV2), og Rosie Grønvoll (danser, poledanser, sanger og musikalartist). Treningsøktene er bygget opp av forskjellige typer dansetrinn og dansestiler, og finnes i tre nivåer – fra begynnernivå og opp til øvet. 

Vi liker å si at vi driver med trening i forkledning. Dans er jo kanskje først og fremst veldig moro, og treningseffekten kommer nesten som en slags bonus. Her kan du lære dansetrinn fra danser som tango, cha cha cha, samba, jive, salsa med mer, samtidig som du får svært allsidig trening av kroppen.

Dans trener balanse, fleksibilitet, koordinasjon (motorikk), hukommelse, utholdenhet, styrke med mer. I tillegg økes fettforbrenningen. Og alt dette fører til mer tilfredshet, bedre selvtillit og så videre. Kort sagt: Dansetrening er suverent!

 

Start med dansetrening du også!
Du kan enkelt melde deg inn ved å klikke på knappen. Det koster kun kroner 49 per måned. Vi har ingen innmeldingsavgift, og ingen bindingstid. Du trener når det passer deg, og alt du behøver er oppkobling til internett.