Dans og tren hjemme

Vi på dansetrening.no ønsker å tilrettelegge for en best mulig opplevelse av tjenesten vår. Dette gjelder ikke bare treningsklassene, men vi ønsker også at nettsiden skal være funksjonell og enkel å forstå. I den forbindelse vil det komme noen oppdateringer i tiden fremover.

 

Versjon 1.2
Den videreutviklede versjonen av vår første design, er mer eller mindre ferdig i skrivende øyeblikk. Du vil kanskje ikke se det med en gang, men de fleste sider her inne – har fått noen endringer. Endringer som forhåpentligvis skal gjøre innholdet vårt mer oversiktelig. Vi er fortsatt ikke helt i mål med disse forandringene, men det gjenstår bare noen kosmetiske ting.

 

Versjon 2.0
I løpet av sommeren vil vi ha på plass en større endring av designet. Dette er ting som krever noe mer planlegging, i forhold til at tjenesten ikke skal bli påvirket underveis i arbeidet. Med denne større endringen, vil designet bli synlig forandret. Det vil bli mer innhold på nettsiden, og vi håper å engasjere deg og våre andre medlemmer til interaksjon.

Det er foreløpig litt usikkert når vi får gjennomført denne siste endringen, men den kommer i hvertfall i løpet av sommeren.

 

Har du ønsker eller idéer?
Dersom du har noen ønsker i forhold til hva du gjerne vil se her på nettsiden, så er du hjertelig velkommen til å skrive til oss og fortelle om dette. Vi blir glade for alle tilbakemeldinger.

 

Tren dans og Pole Dance i ditt eget hjem!
Du kan enkelt melde deg inn ved å klikke på knappen. Det koster kun kroner 49 per måned. Vi har ingen innmeldingsavgift, og ingen bindingstid. Du trener når det passer deg, og alt du behøver er oppkobling til internett.