VI HJELPER DERE MED

Den perfekte bryllupsdansen
 
På grunn av Coronaviruset underviser vi nå bryllupsvals online. Les mer lenger ned på siden….

Om oss

Vi har femten års erfaring med undervisning i bryllupsvals, og har hatt gleden av å se utallige par lære seg sin første dans som mann og kone. Tom-Arild har bakgrunn som ballroom-danser på høyt internasjonalt nivå, og kan blant annet vise til flere deltagelser som profesjonell danser i «Skal vi danse». Rosie er sanger og danser, med utdannelse fra blant annet Musikkteaterhøgskolen i Oslo.

Vi håper vi får gleden av å hjelpe også dere, med denne fantastiske første dansen. 

Tom Arild & Rosie

MER ENN BARE EN PRIVATTIME

En romantisk opplevelse
Vi er opptatt av at alt vedrørende et bryllup skal være en romantisk opplevelse. Dette gjelder spesielt i innlæringen av bryllupsdansen. Vi vil også at dere skal føle dere komfortable i vårt koselige studio.
ØNSKES MER? 

Få dansen filmet

Når vi nærmer oss slutten av undervisningen, vil vi gjerne filme dere – slik at dere har enda et minne for resten av livet, og en god referanse i forhold til trinnene så klart. Vi kan også filme oss selv, dersom dere ønsker dette til videre øving på egenhånd. Dette inngår i ordinær pris.
INFORMASJON

Pris og generell informasjon

p

Pris

En 60-minutters privattime koster kun kroner 800,- Da inngår filming av både dere og oss instruktører (dersom dere ønsker det).

Hvor holder vi til

Vi har et koselig hjemmestudio på Adamstuen i Oslo, mellom trikkestoppene Stensgata og Adamstuen. 

p

Kapasitet

Våren og sommeren er typisk ganske fullbooket, men ta kontakt så ser vi. PS! På grunn av Coronavirus-situasjonen, er all undervisning nå nettbasert.

Undervisning online på grunn av Coronasituasjonen

På grunn av den spesielle og utfordrende tiden vi er inne i med tanke på Coronaviruset, har vi flyttet all undervisningen vår online. Vi håper at det kan være en god løsning for dere. Fyll ut skjemaet nedenfor, og pass på å få med informasjon om når dere har mulighet.

Ta kontakt med oss her

Skriv til oss via dette skjemaet, og fortell litt om hva dere ønsker. Skriv gjerne også når datoen for bryllupet, om dere har valgt en sang osv. Skriv også når dere ønsker å få til undervisningen?