VI HJELPER DERE MED

Den perfekte brudedansen

Om oss

Vi har femten års erfaring med undervisning i brudevals, og har hatt gleden av å se utallige par lære seg sin første dans som mann og kone. Tom-Arild har bakgrunn som ballroom-danser på høyt internasjonalt nivå, og kan blant annet vise til flere deltagelser som profesjonell danser i «Skal vi danse». Rosie er sanger og danser, med utdannelse fra Musikkteaterhøgskolen i Oslo.

Vi håper vi får gleden av å hjelpe også dere, med denne fantastiske første dansen.

Tom Arild & Rosie

 

MER ENN BARE EN PRIVATTIME

En romatisk opplevelse

Vi er opptatt av at alt vedrørende et bryllup skal være en romantisk opplevelse. Dette gjelder spesielt innlæringen av bryllupsdansen. Vi vil også at dere skal føle dere komfortable i vårt studio. 

ønskes mer?

Få dansen filmet

Når vi nærmer oss slutten av undervisningen, vil vi gjerne filme dere – slik at dere har enda et minne for resten av livet, og en referanse i forhold til trinnene. Vi kan også filme oss selv, dersom dere ønsker dette til videre øving på egenhånd. Dette inngår i ordinær pris.

INFORMASJON

Priser og generell informasjon

p

Pris

En 60-minutters privattime koster kun kroner 800,- Da inngår filming av både dere, og oss instruktører (dersom dere ønsker dette).

Hvor holder vi til

Vi har et koselig studio ved St.Hanshaugen i Oslo. Vi kan også komme til dere, dersom det er ønskelig. Ta kontakt for mer informasjon.
r

Kapasitet

Vi har fortsatt ledig tid, men ta kontakt raskt – slik at dere er sikret det antall timer dere ønsker. Vi er inne i en populær tid for bryllupsdans.

Ta kontakt med oss her

4 + 9 =

Tom Arild & Rosie