Medlemsbetingelser

Når du registrerer deg som medlem på dansetrening.no, godkjenner du samtidig disse medlemsbetingelsene.

 

Dine opplysninger
Din brukerkonto må være registrert med korrekte personalia, så som fullt navn, korrekt epost-adresse med mer. Det er ditt ansvar å sørge for at epostadressen er operativ og gyldig, slik at du kan motta nødvendig informasjon fra dansetrening.no. Har du behov for å endre din oppførte epostadresse, så kan du ta kontakt med oss.


Betaling og bindingstid

Medlemskapet ditt er et såkalt løpende medlemskap, og du vil bli trukket automatisk en gang per måned. Dersom du har benyttet deg av et tilbud som gir deg rabattert medlemsavgift i en gitt periode, vil medlemskapet gå videre som ordinært medlemskap med månedlig automatisk betaling, dersom du ikke avslutter det. Det er ingen bindingstid på medlemskapet, og du kan når som helst avslutte det fra «Min side»-seksjonen. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd, dersom det er noe du ikke er fornøyd med. Vi gjør oppmerksom på at du ikke vil få refundert betalingen for den måneden du allerede er belastet for.

I henhold til Angrefristloven, har du 14 dagers angrefrist fra den dagen du registrerte deg som medlem. Innbetalt beløp vil bli tilbakebetalt innen 14 dager.

Dansetrening.no kan med en måneds varsel, øke medlemsavgiften innenfor 5 %.

Dersom brudd på noen av medlemsbetingelsene oppdages, vil dansetrening.no kunne slette din konto umiddelbart.


Dans og tren på egen risiko

Dansetrening.no kan ikke ta ansvar for din helse. Du må selv sørge for at du er i god nok fysisk form til å benytte deg av vårt treningstilbud. Forhør deg gjerne med din lege. Vær også nøye med at du har god plass rundt deg når du trener, slik at du unngår skader. Vi gjør oppmerksom på at bruk av sko med for eksempel gummisåler på «seigt» underlag, kan være belastende for knærne. Det er medlemmets eget ansvar å sørge for at skader ikke oppstår på person eller eiendeler.


Copyright

Dansetrening.no eier rettigheter til bruk av all musikk som benyttes her inne, og alt videomaterialet. Det er ikke lov å laste ned filer eller lage kopier av noe av materialet fra dansetrening.no, verken til eget bruk eller distribusjon. Dette gjelder også lagring av skjermbilder. Brudd på disse reglene fører til utestengelse, og deling av materiale kan medføre straffeforfølgelse.