Medlemsfordeler // dansetrening.no

Vi er stolte av å tilby alle våre medlemmer følgende avtaler hos våre samarbeidspartnere. Mer informasjon finner du på medlemssidene.

15 % på alle ordinære varer

Visjonen er å inspirere moderne kvinner til en sunnere og mer aktiv livsstil i en travel hverdag. Konseptet er basert på skandinavisk estetikk, innovativ bruk av kvalitetsmaterialer med sterk fokus på passform og funksjon – og sist men ikke minst en ambisjon om å lage tøy som inspirerer kvinner til å trene.
runandrelax.com

25 % på alle ordre

Mammabutikken.no er stedet for å finne naturlige, sunne produkter for mor og barn, som bygger opp under både miljø og trygg tilknytning.
mammabutikken.no

15 % på alle ordre over kroner 349,-

Douglas har dessverre lagt ned driften i Norge, men de takker så mye for alle ordre.

15 % på alle ordre

Alle produktene du finner hos oss er nøye utvalgt og vi ønsker å kunne tilby det lille ekstra som du ikke finner overalt.
vakrerom.no

5 % på alle ordre

Sportsmaster er en spesialforretning og leverer alt av treningsapparater direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd. Vi har et bredt og godt utvalg av treningsutstyr til hjemmetrening, bedrifter og treningssentre til svært gunstige priser.
sportsmaster.no

20 % på ordinære priser

Undertøy er mer enn bare ordinære klesplagg. Undertøy er en intim del av deg som gir deg trygghet og bygger din selvfølelse. Til spesielle anledninger eller til hverdags utgjør riktig undertøy en forskjell.
mymuse.no

15 % på alle ordre

Vi har som mål å være billig, trygg å handle med, tilby god kundeservice og være lett å komme i kontakt med. Treningsshop er en nystartet nettbutikk som ønsker å tilby treningsklær, treningsutstyr og kostilskudd.
treningsshop.no

25 % på alle ordre

Her får du gratis frakt på alle ordre, og rask leveringstid. Godt utvalg av interiør, gaveartikler, klær, helse- og velværeprodukter.
mittparadis.no

10 % på ordre

Wink Designs er Storbritannias ledende merke for yoga, fitness, poledans og aerial arts-bekledning. Wink Clothing er designet for å holde seg på plass, holde deg tørr og gi support der det trengs. Wink Designs produseres i Storbritannia, og bruker kun kvalitetsstoff i sitt sortiment.
Wink Fitness Wear

25 % på Mi Band 2

Er du på jakt etter noe som kan motivere deg til å være mer aktiv i hverdagen? Noe som kan måle aktivitetsnivået, søvnen din, si ifra hvis du bør bevege deg – og som i tillegg kan varsle deg om nye SMS og anrop? Da bør du bli kjent med Mi Band 2 og appen MiFit.
mifit.no