Instruktører

Møt dine instruktører på dansetrening.no. Treningen er i trygge hender!
Bli medlem nå

Instruktører

Møt dine instruktører på dansetrening.no. Treningen er i trygge hender!
Bli medlem nå

Rosie Grønvoll
Rosie er en av Norges beste poledansere og sertifisert X-pert Pole Fitness-instruktør siden 2013. Hun har også flere store musikalproduksjoner bak seg som danser. Som for eksempel «De tre musketerer» og «Mary Poppins» på Folketeatret i Oslo. Hun har også medvirket i showene på Color Lines Kiel-ferger.

Rosie er sanger, og for et par år siden ga hun ut singelen «Kem e du». Hun er utdannet fra Musikkteaterhøgskolen i Oslo, og gjør stadig forskjellig sceneoppdrag. Både som sanger, danser og modell.

Høsten 2016 deltok hun i konkurransen «Pole Theatre Scandinavia», og ble kåret som vinner av sin klasse i Semi-Pro, og vinner totalt. Hun deltok med et nummer satt sammen av sang, poledans og rumba. Hun hadde med seg sin samboer Tom Arild (som også er instruktør her på dansetrening.no) på scenen.

Tom-Arild Hansen
Tom-Arild har drevet med dans stort sett hele livet, og er tidligere konkurranseutøver i sportsdans, og var på Norges landslag i flere år. Han har også medvirket som danser i tre sesonger av «Skal vi danse», med henholdsvis Guri Schanke, Trude Mostue og Katarina Flatland. Tom Arild er musikalartist, og har gjort en rekke store musikaler ved de fleste av landets store teater- og showscener.

Blant annet har han medvirket i «My fair lady», «Spelemann på taket», «La cage aux folles», «Singing in the rain», «The producers» på Oslo Nye Teater, «Reisen til julestjernen» og «De tre musketerer» på Nationaltheatret, «Chicago» på Trøndelag Teater, «Spamalot» på Folketeateret med flere.

Jeg vil gjerne være med!

Du kan enkelt melde deg inn ved å klikke på knappen. Det koster kun kroner 49 per måned. Vi har ingen innmeldingsavgift, og ingen bindingstid. Du trener når det passer deg, og alt du behøver er oppkobling til internett.