Poledans Introtime

Ta med en venn eller venninne (eller to?) gratis!

Adamstuen i Oslo
Vi inviterer deg, og eventuelt en venn eller venninne (maks to venner), til vårt koselige studio på Adamstuen i Oslo. Her får dere en 60 minutters introduksjon til den fantastiske treningsformen poledans!

Kun kroner 500,- (eller gratis)
Prøvetimen koster kun kroner 500,- Det vil si kroner 250,- per stykk, hvis dere er to (166,- hvis dere er tre). 

Dersom du/dere etter prøvetimen ønsker å fortsette, og kjøper klippekort på fem timer, vil denne første prøvetimen bli gratis. Klippekortet koster kroner 2.500,-. (Normalpris er kroner 650,- per privattime).

Ta treningen til et nytt nivå!

Har du ikke prøvd poledans enda, så er det på tide. Dette er en perfekt blanding av dans, akrobatikk og styrke – og du vil bli forbauset over hvor sliten du blir, hvor tungt det er, hvordan formen blir bedre, og ikke minst – hvor moro det er.

Glede og mestringsfølelse
Det fantastiske med poledans, er at man trener fordi det er gøy, samtidig som man utvikles i kropp og sinn.

Mestringsfølelsen er utrolig! Gleden man opplever av å få til en triks som man trodde var umulig, er enormt givende og sørger for str vilje til å gyve løs på neste utfordring.

Når introtimen er over…
Du vil få en spesialpris på privattimer og klippekort etter introtimen. Dette gjelder også på såkalte semi-privattimer, hvor du kan ha med deg en venn eller venninne.

Rosie | Din/deres private instruktør
Rosie er en av Norges beste poledansere, og hun er sertifisert X-pert Pole Fitness-instruktør siden 2013. Høsten 2016 ble hun allround vinner av semipro-klassen i konkurransen Pole Theatre Scandinavia.

Rosie er også sanger og musikalartist, og har medvirket i musikaler på Folketeateret i Oslo, samt gjort en rekke show i inn- og utland.

Send forespørsel om time
Nedenfor kan du sende inn din forespørsel. Si noen ord om deg selv, om du vil ha med noen og litt om når du ønsker time. Rosie tar kontakt så snart som mulig.

Forespørsel Introtime

Tren Poledans på nett, via dansetrening.no
Har du polestang hjemme? I så fall kan du nå bli undervist i pole, i ditt eget hjem – for kun kroner 49,- per måned. Nedenfor kan du se første leksjon på nybegynnerkurset. Helt gratis!