Pole Dance

Den perfekte blanding av dans, akrobatikk og styrke! Du vil bli forbauset over hvor sliten du blir, hvor tungt det er, hvordan formen blir bedre, og ikke minst – hvor moro det er!
Bli medlem nå

Pole Dance

Den perfekte blanding av dans, akrobatikk og styrke! Du vil bli forbauset over hvor sliten du blir, hvor tungt det er, hvordan formen blir bedre, og ikke minst – hvor moro det er!
Bli medlem nå

Om Poledans
Først og fremst – dette er suveren trening! Poledans er en perfekt blanding av dans, akrobatikk og styrke – og du vil bli forbauset over hvor sliten du blir, hvor tungt det er, hvordan formen blir bedre, og ikke minst – hvor moro det er!

Alle kan trene poledans, uansett bakgrunn og forutsetninger. Og, vi hjelper deg med å starte opp hjemme. Undervisningen er lagt opp som kurs i flere nivåer, og et komplett nybegynnerkurs er nå tilgjengelig.

Poledans er alltid moro sammen med noen, og du kan selvfølgelig invitere en venn eller venninne hjem til deg.

Hvordan komme i gang?
Først og fremst må du ha et medlemskap her på dansetrening. Det koster kun kroner 49 per måned, og du får samtidig tilgang til våre dansetrening– og pardanstimer. Deretter må du bestille deg en polestang, dersom du ikke allerede har gjort det. Vi guider deg i forhold til hvor du bør bestille, hvor mye det koster, hvordan du setter den opp osv. (PS! Du behøver ikke å skru i verken gulv eller tak).

Treningstimene i poledans vil etterhvert ha flere nivåer, så her kan du trene uansett om du er helt uten poledans-erfaring fra før, eller om du allerede har danset en stund.

Utfordrende og variert trening

Poledansklassene gir deg utfordringer på mange måter. Her skal du få danse, du skal få gjøre akrobatiske triks på stanga, og du blir utfordret i harde styrkeøvelser, som garantert vil gi resultater. Arkivet med treningstimer vokser hele tiden, og du vil alltid kunne finne en økt som passer for deg.

Noe av det flotte og spesielle med poledans, er at man ofte trener mest for å ha det gøy – samtidig som man utvikles både i kropp og sinn. Poledans gir deg stor mestringsfølelse, ved at du stadig klarer å utføre mer og mer avanserte trinn og triks.

Jeg vil gjerne være med!

Du kan enkelt melde deg inn ved å klikke på knappen. Det koster kun kroner 49 per måned. Vi har ingen innmeldingsavgift, og ingen bindingstid. Du trener når det passer deg, og alt du behøver er oppkobling til internett.